Menu Sluiten

Koeltechnische Installatie

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Airconditioning – Airco Zelfbouwpakket – Lucht Warmtepomp – Mono Split Airco – Multi Split Airco – 

Wenst u meer info over koeltechnische installatie kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Koeltechnische Installatie

Verwarming | Energie | Laadpalen | Keuringen | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koeltechnische installatie

menu home installaties airco warmtepomp koel en vriescellen koel en vriesmeubelen professionele meubelen labomeubelen koelkasten vrieskasten wijnbewaring koel en vriesinstallaties tweedehands koelmeubelen wanden en deuren koelcelbouw koelgroepen verdampers condensors blog vacatures contact downloads login contact infoderyck.be dijkstraat melsele een koelcel met afgeronde hoeken. Buitengroepen van koeltechnische installaties buitengroepen semihermetisch ulocellen met gekoelde expeditieruimte nh koelcentrale ammoniak nhcentrale met nhafscheider condensor op dak welkom onze firma is reeds meer dan jaar actief in de sector van de koeltechnieken. Naast de bouw van koel en vriescellen en de bijhorende koeltechnische installaties kan u bij ons ook terecht voor airco en warmtepompen koeltechnische installatie prijzen Ook voor uw koelmeubelen helpen we u graag verder. Onze depannageploegen komen ter plaatse bij problemen met uw koeltechnische installaties. Ons onderhoudsteam zorgt voor een regelmatig onderhoud van uw airco of koelinstallaties..

homepage sitemap historiek kwaliteit thermoco vandaag hvac service amp onderhoud koel amp vriescellen home vacatures koeltechniekers filiaal antwerpen filiaal lummen nieuws antwerp miles op zondag april hebben bijna . Lopers op linkeroever deelgenomen aan de antwerp miles de antwerp marathon de kids run de short run en de ladies run. Ook thermoco was van de partij. Thermoco vaste partner bij kbc al jaar werken thermoco en kbc samen. Kbc voert een zeer strak leveranciersbeleid waarin bedrijfsethiek duurzaam en maatschappelijk ondernemen bovenaan de lijst staat De vergoeding voor koeltechnische installatie Ook energiebesparing is een zeer … Thermoco klimatiseert de zoete sector lekkerland is de toonaangevende groothandels en distributiefirma voor de conveniencemarkt. In belgie en luxemburg leveren ze momenteel aan meer dan klanten succesvolle basisassortimenten als dranken snoepgoed … Extranet login koeltechniekers filiaal antwerpen filiaal lummen als technieker sta je vooral in voor het opzoeken en herstel.

Het domein van Koeltechnische installatie

menu over ons activiteiten realisaties contact vacature nl fr vacature monteur als monteur sta je vooral in voor het installeren van koeltechnische en of warmtepomp installaties. Eveneens voer je herstellingen en of onderhoudswerken uit aan bestaande installaties. Je voornaamste technische vaardigheden zijn goede kennis koeltechnische installaties installaties in bedrijf stellen afregelen en verbeteren fouten in installaties opsporen en herstellen door analyse van de fouten acties ondernemen om deze te vermijden de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren het volledig onderhoud van een koelinrichting uitvoeren opstart van koeltechnische installaties vacumeren vullen afregeling kennis van elektrische aansluitingen. Je beschikt over minstens jaar ervaring. Je bent klantgericht en hebt een flexibele ingesteldheid. Wij bieden een afwisselende job in een toekomstgerichte sect.